Robbin

De vibe die we samen met de Smooth Operators creëren vind ik geweldig. Ik kan hier mijn muzikale energie perfect in kwijt. De Smooth Operators is een unieke combinatie van unieke mensen. Samen muziek maken met mijn beste vrienden, wat wil je nog meer?

Irada

Zingen en muziek maken is voor mij een enorme uitlaatklep. Ik krijg er zo veel energie van! ik begon met zingen en dansen toen ik 2 jaar oud was en kan er nog steeds niet genoeg van krijgen. Het is zo fantastisch als je mensen kunt raken en mooie herinneringen kunt maken met je muziek. Zingen bij de Smooth Operators is echt super fijn! We zijn heel goed op elkaar ingespeeld en hebben voor heel veel lol samen.

Menno

Altijd al bezig geweest met muziek, luisteren, maken opnemen en nu al weer jaren met ontzettend veel plezier onderdeel van de Smooth Operators. Met de gitaar als melodische ondersteuning van de band is het altijd zo gaaf om nummers helemaal eigen te maken. Veel muziek van de Smooth Operators zijn covers, maar is toch altijd te herkennen dat het een eigen “Smooth” versie is. Naast bandleden zijn we ook vrienden die naast muziek maken graag en veel tijd met elkaar doorbrengen. De hechte vriendschap spreekt ook door de muziek en hoor je terug in de harmonie van onze band.

Paul

Wat was het leven simpel geweest als je maar van één muziekstijl houdt. Mijn leven is (gelukkig) ietwat complexer… Ik vind alles leuk! Van Pop tot Funk, van Klassiek tot Progressive Rock, van Adele tot Bon Jovi. Als gitarist van de Smooth Operators “mergen” al mijn invloeden samen in een (Smoothe) muziekbeleving. Het enige wat dat nóg beter kan maken, is dat samen doen met je vrienden!

Smooth Music For Any Occassion

We hebben al op de meest fantastische locaties gespeeld:

Exclusieve eetgelegenheid

Opening Kunstgallerie

Vierdaagse feesten Nijmegen

VIP klanten avonden (Mode)

..Uw locatie…

Wilt u ons boeken?